Anime World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Egy oldal Magyarország otaku társadalmának.
 
HomeLatest imagesKeresésRegisztrációBelépés

 

 Jelentkezés és szabályok

Go down 
+3
Natsu
Hiro-kun
ravenx
7 posters
SzerzőÜzenet
ravenx
Admin
ravenx


Hozzászólások száma : 295
Reputation : 0
Join date : 2011. Jun. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Debrecen

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptySzer. Aug. 22, 2012 9:04 am

Mint a császári udvar új harcosa, első feladatod megalkotni magadat. Smile

(a *-ozott rész kötelező!)
*Név:
*Kor:
*Nem:
*Faj(ember, japán mitológiai lény vagy félvér):
*Kinézet(elég egy kép is):
*Jellem:
*Történet:
Fegyver:
Képességek:
Csatlakozás oka:
Titulus(szamuráj, ninja, stb.):
Egyéb:

Szabályzat:

1. Mindenki a saját nevében írhat, a másik karakterének a mozgatása tilos, kivéve, ha engedélyt kaptál rá a tulajdonosától. (Ha ilyen lenne légy szíves tüntessétek fel.)

2. Az egymás közötti harcok engedélyezettek, de olyanról nem lehet szó, hogy valaki megölje a másikat annak engedélye nélkül.

3. A cselekvéseket, amit a másik karakterrel szemben szándékozol tenni, feltételes módban írd, hogy elkerüljük a szétziláltságot.
Pl.: Asuma: *Készül megcsókolni a lányt, ha engedi.*
Karol: *Mikor látja, hogy a férfi meg akarja csókolni, elfordítja a fejét.*
Nos, valami hasonlóra gondolok.

4. Nincsenek legyőzhetetlenek (Vérpisti) karakterek. Mindenkinek kell lennie valami gyengepontjának, akármilyen erős.

5. Lehetőség nyílik NPC karaktereket is használni, ha egy másik ember NPC karakterét meg akarjátok ölni ahhoz a megalkotó beleegyezése szükséges.

6. Ha helyszínt változtattok, ahol játékot folytattok, akkor legyen egy kevés környezet leírás, hogy elképzelhető legyen az egész.

7. A karaktereknek ne legyen egy háznyi fegyvere, mivel az elég elképzelhetetlen, hogy magával viszi mindenhova.


A hozzászólást ravenx összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 26, 2012 9:28 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://animeworld.hungarianforum.net
ravenx
Admin
ravenx


Hozzászólások száma : 295
Reputation : 0
Join date : 2011. Jun. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Debrecen

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptySzer. Aug. 22, 2012 9:54 am

Nos, akkor kezdem én. ^^

Név: Asakura Azai
Kor: 25
Nem: férfi
Faj. ember
Kinézet:
Jelentkezés és szabályok Hakuouki-shinsengumi-kitan

Jellem: Eléggé mogorva, pillantása jeges és tele van gyűlölettel. Gyakran oktat ki másokat. Pénzéhsége miatt nem túl megbízható de kitart elvei mellett.A harcmezőn veszedelmes mert amint elönti agyát a vörös köd, vérszomjas fenevaddá válik. Könyörtelenségéről kisebb legendák szólnak.

Történet: Azai egy daimyo gyermeke volt addig a napig mikor összefogtak a klánjuk ellen a rivális daimyo-k és kiirtották az egész klánt, csak ő maradt életben. Elmenekült de balszerencséjére egy banditacsoportba botlott akik fogjul ejtették. A vezérük egy nap észrevette benne a harci tehetséget és banditává nevelte. Megtanulta a gyilkolás művészetét amit élvezni kezdett. Könyörtelenségének hála, egy nap ő lett a vezér. De et nem tartott sokáig, fél évvel később hozzá is eljutott a császár hirdetménye mi szerint harcosokat toboroz a daimyo-k ellen. Kapva az alkalmon hogy bosszút állhasson, útnak indult a császári udvarba. Titkos terve az Asakura család újjáélesztése.

Fegyver: Tsinamagusai To (=Véres Szablya)
Jelentkezés és szabályok 11103gw


A hozzászólást ravenx összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 03, 2012 8:33 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://animeworld.hungarianforum.net
Hiro-kun

Hiro-kun


Hozzászólások száma : 161
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Darány

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptyPént. Aug. 24, 2012 7:56 am

Név: Vincent Valentine

Kor: Ismeretlen

Nem: Férfi

Faj: abscondito

Kinézet: Képen látható, de ez kiegészűl egy kristálymedállal

Jellem: Néha titokzatos, de kedves ember. Szereti a tigriseket, mindent megtenne értük, és ha kell harhoz is folyamodik.

Történet: Vincent a tigrisek földjén született. Apja a tigrisek királya, és nagy birodalma van. Vincentnek szép gyerekkora volt, és sok mindent magtanúlt, harcot, mágiát, az állatokkal való kommunikációt. De mint minden jó egyszer vége szakadt, úgy kezdődtek háborúk a birodalom határain. Igaz, nem fenyegedték a népet, de bármikor részesévé válhatnak ennek a borzalmaknak. A Japánban zajló dolgok erre a földrészre is hatással vannak. Vincent mikor elérte a megfelelő kort, és a Tigrislord rangot, amely a leghatalmasabb az egész országban, és más népek is ismerik ezt a titulust, úgy dönt, hogy megnézi a Japánban zajló eseményket, és ha kell részesévé is válik, hogy a népet biztonságban tudhassa. Mivel apja erős így a birodalom irányításán nem kell aggódnia. Ekkor készül el számára a fegyver, amelyet csak ő tud használni, és a szamurájkardja is. Egy fehértigris társaságában indul el Japánba.

Fegyver: Kezében látható kizárólag számára készítették. Egy szamurájkard, melyet hátán hord, és egyén kisebb fegyverek (tőr, dobócsillag)

Képességek: Jó kardorgató, és van egy kis mágikus ereje is, de ez elenyésző. De van egy titkos varázslata melyet fegyverével használva nagy arőt tud mozgodósítani, de ezt csak a végső esetben használja. Megérti a tigriseket, és kommunikálni tud velük.

Titulus: Tigrislord

Egyéb: Oldaltáskájában mindig találhatók gyógyfüvek, elixírek, és egyébb dolgok.


Jelentkezés és szabályok Karakter1
Név: Ichinose Yaichino
Kor: 20
Faj: Ember (de megtalálható benne a nyersmágia képessége)
Nem: Férfi
Szamuráj

Történet:
A nevem Ichinose Yaichino Japánban születtem egy nemes szamuráj családban.
Mint a legtöbb szamuráj így mi is a bushidó tanait követjük. Hét fontos tanítást kell minden szamurájnak megjegyeznie.
Az első az egyenes jellem és az igazságosság. Az egyenes jellem az-az erő, mellyel tudjuk, hogyan kell cselekednünk. Ide tartozik a kötelesség fogalma is a "giri". A kötelesség, mely akkor is motiváló erő, ha nincs más.
A második a bátorság és a kitartás. A bátorság csak akkor számít erénynek, ha az igazságosság és a becsület védelmében használjuk, egyébként lehet aljasság vagy ostoba vakmerőség. Igazi bátorságot a hűség és becsület szül. Ezt testesíti meg az uralkodó jóindulatú szülői gondoskodást szimbolizáló igazságossága. A jóindulat azonban nem gyengeség, hanem céltudatos erő, mely képes megmenteni vagy megölni.
A harmadik az udvariasság. Az udvariasság az együttérzésből származó erény, mivel kifejezzük a másik ember személyének és érzéseinek tiszteletben tartását. Az udvarias bánásmód persze barátnak és ellenségnek egyaránt kijár.
A negyedik az igazmondás és az őszinteség. E nélkül az erény nélkül az udvariasság csak színjáték. A szamuráj szava olyan mértékben hitelesíti az állítás valósságát, hogy írásbeli megerősítésre nincs is szükség. Persze mindig akadnak igaz és hamis prédikátorai egy eszmének.
Az ötödik a becsület. A bushido legfontosabb erénye, mely a személyes méltóságot és önértékelést is magában foglaló érzés. Ha valaki "elveszítette az arcát", vagyis megszégyenült, az a legnagyobb megaláztatás egy szamuráj számára. Ezért a becsület nevében gyakran követünk el rémséges kegyetlen megtorlásokat.
A hatodik a hűség kötelme. A feudalizmus alapja a hűbéri hűség, mellyel a hűbéres tartozik a hűbérurának. A társadalom minden intézményében jelen van a feljebbvalókkal szembeni hűség kötelme. Igaz ez a családra, ahol gyermekek szüleiknek, feleségek férjüknek, fiatalabb testvérek idősebb testvérüknek kötelesek hűséggel szolgálni.
A hetedik az önuralom. Nem mutatjuk ki őszintén az érzéseinket. Bánatunk és fájdalmunk kimutatásával nem akarjuk megzavarni más emberek harmóniáját. Az udvariasság és az együttérzés miatt nem sírunk, vagy dühöngünk hangosan. A bushido szellemében még a legtermészetesebb érzéseket is elfojtjuk, nehogy megzavarják a gondolatok és cselekvés összerendezettségét. Az arcon tükröződő általános mosoly az elfojtott érzések leplezésére, ellensúlyozására szolgál.
De, most engedjétek meg, hogy visszatérjek a saját életemhez. Az előbbiekben leírtakban láthatjátok, hogy minek kell megfelelnie egy szamurájnak. Egész kiskoromtól a szamuráj eszméken nevelkedtem. Hősi meséket hallgattam melyek arról szóltak, miként áldozta fel magát egy-egy nagy szamuráj. Így hamar megtanultam, hogy az élet értéktelen, és szükségszerűen feláldozható, a magasabb cél érdekében, természetesen, ha ez az uramat szolgálja. Kora reggel keltem egy fűtetlen szobában gyakoroltam, mikor elég nagy lettem a tanuláshoz, és eljárhattam tanulni a kolostorban, a legnagyobb télben és hóban ezt az utat mezítláb kellett megtennem, hogy még jobban megedződjek. A félelmem legyőzése volt e legnagyobb feladat, több éjszakát kellett eltöltenem sötét temetőben felakasztott, kifeszített és oszladozó hullák társaságában. Mivel nemesi és gazdag családból származom egy elit iskolában matematikát, költészetet és orvostudományt is tanultam. A kiképzésem 15 éves koromban fejeződött be, ekkor kaptam meg a páncélom, és a kardomat.
A kiképzés során tökéletesen sajátítottam el a kardforgatást. A kardforgatás számunkra nem esztelen vagdalózás, hanem villámgyors helyzetfelismerés és a tévedhetetlen találat bevitelének összessége. Arra törekszünk, hogy egyetlen találattal öljük meg, vagy bénítsuk meg az ellenfelet. A legmagasabb szintet akkor értem el, amikor megtanultam két kard egyidejű használatát.
Még fiatalon sajátítottam el az íj és a lándzsa használatát, nem volt ritka, hogy a 300 méterre lévő célt is eltaláltam.
Megtalálták bennem a nyers mágia képességét, nem vagyok képes varázsigét használni, mint a papok a szentélyekben, de a kardom segítségével a tűz erejét valamelyest képes vagyok irányítani. Mivel ez kimerítő ezért nem gyakran használom, ha ehhez kell folyamodnom, akkor nagyon erős ellenféllel kerülök szembe. Miután mindent elsajátítottam, és a képzésem is befejeződött beálltam a császári seregbe, hogy szolgálatot tegyek. Sok hadjáratban vettem részt és a ranglétra legtetejére küzdöttem fel magam, így még nagyobb szolgálatot tudok tenni a császárnak.
Új hírek szerint daimyo-k a császár életére akarnak törni, emiatt egy új elit osztag kiképzésére kerül sor. Magam és része vagyok ennek az új osztagnak, de mint „magányos farkas”. Csak a császár parancsait követem, és csak őt védem. Mindenki más élete beleértve a sajátomat is hasztalan, és feláldozható.

Jellem: Enyhén hűvös, tiszteletre méltó. Jó helyzetfelismerés. (További tulajdonságai, és tanítások melyeket betart a történet elején olvasható)

Fegyver: Két fekete katana és a hozzá tartozó wakizashi.

Képességek: Gyorsaság, kardforgatás (tűz segítségül hívása), lándzsa használata, íjászat, tanulmányai során szerzett orvosi képességek.

Kinézet: 174 centiméter magas, és 68 kilógrammot nyom. Izmos teste van (de nem eltúlozva, és ez a ruha alatt nem is látszik). Hosszú sötétbarna haja van, melyet vagy hátul összefogva vagy kibontva visel. Szeme színe sárgászöld, melyben jobban a sárga dominál. Jobb szemén egy fekete bőr szemkötőt visel, mivel egyik csatában szeme sérült (Nem lehet tudni, hogy a jobb szemével lát vagy sem).

Jelentkezés és szabályok Samuraibyyaichinod4cvljhttp://www.yn2097.net/IMAGES/KATANA/KATANA_FINAL/KATANA_FINAL_HD_01.jpgA hozzászólást Hiro-kun összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 30, 2012 8:29 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Natsu

Natsu


Hozzászólások száma : 106
Reputation : 0
Join date : 2012. Aug. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mezőtúr-Debrecen

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Jelentkezés   Jelentkezés és szabályok EmptySzomb. Aug. 25, 2012 12:00 am

Jelentkezés és szabályok Redhairxdanimegirls1598Név: Natsu(ki) Scarlet
Kor: 20
Nem:

Faj:Elátkozott ember
Fegyver:Getsuga- Holdagyar
Képesség:Az elátkozás miatt szinte minden sebe begyógyul igaz idő kell neki de minden súlyos seb vagy akár egy karcolás se híre se hamva.(Ha gyógyul egy varázs kőr jelenik meg a seben attól függ mekkora a seb.) Viszont érezni érzi a fájdalmat és néha elégé elviselhetetlen neki. A kard képessége az, hogy energia csapásokkal sújtja az ellenséget viszont ehhez nagy koncentráció kell.

Kinézet: A bal keze tele van karcolással ezért azon mindig kesztyűt visel és ha még nem lenne elég egy furcsa tetoválás is van rajta ami az egész kezén végig fut.
Jellem: Kedves,barátságos, igaz hogy ahogy megoldja a dolgokat nem a legjobb de az is célra vezető. Nem szeret csak úgy emberek életével játszani ezért ritkán veszi elő a kardját így amikor harcol a tokba tartja. Csak akkor húzza elő amikor az ellenséget érdemesnek találja. Próbál mindig inkább lebeszélni az ellenséget a harcról mert tudja, hogy neki nagy baja nem lehet az átok miatt. Ha viszont eldurran az agya akkor inkább takarodni kell az útjából mert akkor öl de mindenkit.
Csatlakozás oka: Unatkozott és gondolta hát ha itt valaki tud az átkáról.
Titulus: Vándor harcos.
Egyéb: Sokan úgy ismerik mint egy erős férfi harcost akit nem az átok miatt nem lehet legyőzni hanem az ereje miatt, így mindenki úgy hívja mint a "Kard nélküli férfi". Persze amikor megtudják, hogy nő elégé meglepődnek és ezért lebecsülik.

Történet: Natsu régebben egy tolvaj bandához csatlakozott olyan 7 éves korába és ellopta egy öreg harcos utolsó örömét a világon ez a kardja volt. Mikor vissza akarta vinni neki az öreg harcos már nem volt így Natsunál maradt a kard. Viszont azzal nem volt tisztába, hogy elátkozott lett. Ezt is egy harc alatt tudta meg amikor az ellenség bele vágott az oldalába. Fájt neki és azt hitte meghal de amikor kihuzata a kardot az ellensége az hirtelen elkezdet beforrni és pár pillanat múlva már nem volt nyoma. Nem ölte meg a támadóját de nem hagyta elmenekülni anélkül, hogy egy nyomot nem hagyott volna neki. Így levágta a lábát és a kezét, majd ott hagyta miután kihívta hozzá az embereket. Ezek után mendegélt a világba harcolt és nagy hírnevet szerzet. Majd eljutott Japánba és gondolta itt unalom űzés ként harcoljon és hát ha segítenek neki az átok ellen.
Vissza az elejére Go down
http://fonixtoll.qwqw.hu
Xeny

Xeny


Hozzászólások száma : 43
Reputation : 0
Join date : 2012. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : valahol~

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptySzomb. Szept. 01, 2012 7:38 am

Név: Hisagi Rein
Kor: 17, 16-nak néz ki
Nem: Férfi
Faj: Félig Vámpír

Kinézet(elég egy kép is): Nagyon világos bőre van, ami szikrázóan veri vissza a fényt, és a nap sugarait. A haja szőke, amin az árnyékok kissé sötétebbek az átlagnál. A szemei mandulaalakúak, és eső kék színűek, de amikor nem zuhog, akkor olyanok mintha ki lennének száradva, de amúgy szikrázóak.
A ruházata: egyszerűbb, mint ahogy a képen is látszik csak egy fekete hosszú nyakú póló, és fekete hosszú szárú pólót hord.
Eléggé feltűnő jelenség, az alakja ridegen, mégis sötéten olvad bele a környezetébe, mind amelett hogy nagyon aranyos fiú.
Nagyon törékenynek tűnhet elsőre, de nem az.

Jellem: A hangulata folyamatosan hullámzik, a között hogy esik-e vagy sem. Ha esik akkor a szemeihez hasonlóan ő is szikrázik, de belül. Olyankor önmaga csak, amikor a cseppek lágyan mossák az arcát, akkor boldog. Amúgy elég zárkózott jelem, keveset beszél, és sokszor elég nem törődöm, rideg, és távolság tartó. Nehezen lehet meg győzni őt.

Történet: Egy vámpírnál ki tudja mi történt a múltjában, erre a helyre is csak véletlenül terelődött a hosszú útján. Az anyja egy geisha volt, apja pedig vámpír, bár egyikükről se tud sokat. Egy árva házban élt amíg még nagyon kicsi volt, aztán elhagyta azt. Most bérgyilkos, elég nagy a hírneve, "A nyomtalan gyilkos" így hívják.

Képességek: A szokásos képességekkel rendelkezik, hihetetlen gyorsaság, és erő, látás, egyedül a hallása olyan mint az embereké.
Ezen felül még akármit vízzé képes változtatni a környezetében amihez csak egy csepp is hozzáér.

Jelentkezés és szabályok Rein_devil_by_xeny123-d5db8a6
Vissza az elejére Go down
Cainor

Cainor


Hozzászólások száma : 108
Reputation : 0
Join date : 2011. Jun. 28.

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptySzomb. Szept. 01, 2012 7:50 am

Név: Cainor Takeda

kor: 25

nem: Férfi

Faj: Ember

Titulus:Szamuráj

Fegyver: Zanka no Tachi (A hátramaradt láng hosszú kardja) ősi kard és pengélye fekete színnel ég.

Képesség:Szinte tökéletesen tudja használni a kardját, Tűzet tud okádni szájából és tűz álló a bőre emiatt.

Csatlakozás oka :Egy fokkal biztonságban tudja a lányait másrészről több élelmet kapnak a császár udvarában mint ha egy folyó mellet táboroznának az útjuk során.

Jellem:Becsületes, önfejű, szerető család apa, mikor meg öl valakit gyertyát gyújt(de csak erős ellenfélnek),nem szereti ha kinevetik a lányait mert akkor nagyon mérges lessz.

Történet: Egy kirándulás során egy boszorkány meg ölte az anyját és egy képpeséget ajándékozott a ifjúra hogy tűzet tud okádni mint egy sárkány. 18 évesen házasodott meg és elvett egy gyönyörü 17 éves lányt és meg is ajándékozta 2 gyermekkel őt, de a kisebbik gyermek születésénél a felesége belehalt a szülésbe és már 7 éve egyedül neveli gyermekeit mert nem maradtak családtagjai mind meg haltak egy háborúban és csak édes apja maradt neki de őt fogságba ejtették a kínaiak és nem tudni mi van vele. Két lányát úgyan úgy tanítja a harc művészetre és minden más elmebeteg dologra. Mindenhova vándorolnak az országban.

Kinézet:Ezüst haj és smaragd zöld szemek kis szakálla van izmos felsőtest és hátán egy fekete tetoválás olyam mintha egy nyílat löttek volna belé és a vér szétplaccsant volna.
Páncélja fekete de ha rá süt a nap akkor vörösnek tűnhet és sok ezüstös rész van a páncélon nem hord sisakot. Hátán hord egy hatalmas legyezőt ami táskának is jó.
(bocsánat hogy nem tudok képet mutatni :I de meg próbálok csinálni eggyet ha nem jó ez a leírás)


A hozzászólást Cainor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 06, 2012 4:04 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Ciana

Ciana


Hozzászólások száma : 18
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : A Másholban

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptyVas. Szept. 02, 2012 9:20 am

Kép később!!
Név: Stray Mist ("Vándor köd")
Kor: 19?
Nem:
Faj: Ember
Titulus: Rabló/Útonálló

Kinézet:
Magas, 170 centi felett lehet. Vörös haját röviden viseli, elől kicsit hosszabban, hogy jobban takarja arcát, és kivillanó smaragd szemeit. Arcán, és egész testén látszik, hogy életére nem jellemzőek a nagy lakomák. Vékony testalkatát, és világos bőrét általában kopott ruhái fedik. Szinte mindig egy sapka árválkodik a fején, és egy megviselt, barna bakancs védelmezi a sok járástól a lábait.
Bár lány, de tudatosan öltözködik így, mivel ez sokszor ilyen kinézettel nem tűnik fel senkinek, és ez sokkal praktikusabb így. (lsd: lejjebb.)

Jellem:
Akik nem ismerik, azt mondják hűvös, kegyetlen és vad. Ez így keringett el, és nincs is szándékában változtatni rajta, hiszen lehetetlen lenne. Viszont barátai körében teljesen máshogy viselkedik. Védelmezi őket, ahogy csak tudja. Általában nyugodt, de ha kell, bátran nekiáll bárminek, amire sokszor szüksége is van. Általában jó kedve van, és ravaszsága is kiforrott az évek alatt.
Mások előtt mindig fiúként kell viselkednie, hiszen a "mai" világban még mindig előnyösebb az utcán és az üzletben, ha férfi vagy. Akaratlanul is eltűntek nőies szokásai, csak néha léphet ki álcájából. Valamikor napokra eltűnik.

Történet:
Bizonyosan nem olyan nagyon kirívó az életem története. Sokak megéltek hasonlókat, biztos nem is rendül meg rajta fél világ. De igazából, nem is érdekel.
Életem megkezdése idejére nem nagyon emlékezek, így ezt így át is ugorhatjuk. Első emlékem egy tengerparti városkáról van, ahol egy öreg bácsival éldegéltem egy picit lepukkant lakásban. A bácsi nem sokat volt otthon, sokat dolgozott. A kezén mindig láttam a vágásokat, és ahogy remegő kezeivel próbálja őket bekötözni. Én még kicsi voltam, és akármennyire próbáltam segíteni, ő csak rám mosolygott, és folytatta tovább. Viszont mindent megadott nekem. Lányhoz illően kaptam tőle babát, ruhát, és egyebet, viszont ritkán mehettem ki az utcára. Féltett, mint a szeme fényét, és neki a fentebb leírt dolog miatt nem sokszor volt lehetősége engem sétáltatni. Viszont egyszer - szokatlan módon - emberek jöttek el hozzánk, és pénzért fenyegetőztek. A bácsi még az utolsó pillanatban is engem védett, még akkor is, amikor a tőr a húsába hatolt, és összecsuklott a szemem láttára. Az idegenek legközelebb engem közelítettek meg, egyik megkaparintotta hosszú, vörös loknimat, és a kijárat felé kezdett el vonszolni, csak úgy áthúzva „Nagyapa” holtteste felett. Végül mikor vadóckodtam, hogy visszajussak a lakásba, akkor akkora ütést kaptam, hogy én is eszméletemet vesztettem, de nem örökre.
Egy kicsit később, egy hajón találtam magam, ahol a kezem a hajó oldalának volt kötözve. De nem csak nekem. Több hozzám hasonló, fiatal gyerek volt mellettem. Néhányaknak még éber volt a tekintetük, de többen küzdve próbálták elfojtani a könnyeiket, vagy csak néztek maguk elé üres szemekkel. Én pedig figyeltem, bár kezdett eluralkodni bennem is a pánik. Főleg akkor, amikor egy öregedő, pocakos ember jött fel a hajóra, és mikor meglátott, akkor rajtam tartotta a szemét, ahogy egyre közelebb lépett.
- Smaragd szem, és skarlát hajszín ... Igen ritka. – Dünnyögte maga elé, majd hátrakiáltott. – Mennyibe kerül ez a fruska?! – És elvitt. Napokig hajón voltunk, de nem sokra emlékszem belőle.
Utána egy nagyobb házba kerültem, ahol etettek, itattak, ruháztak. De nem éreztem otthonomnak, senki se beszélt hozzám, és hideg tekinteteket találtam mindenhol. Egy hétig lehettem ott, mikor végre egyszer egyedül maradtam. Rögtön kimásztam az ablakon, és elkezdtem rohanni a füves udvaron a bokrok felé, majd mivel a kapun nem mertem próbálkozni, felpillantva a magas kerítésre mászni kezdtem. Kétszer visszaestem, de végül épp sikerül felérnem, amikor észrevettek. Futottam.
A városban bujkáltam, de hallottam, hogy erősen keresnek egy hozzám hasonló leírású lányt. Rájöttem, hogy "Japánban" vagyok, és arra is, hogy itt eléggé kitűntem a többiek közül a külsőmmel. Mikor már nagyon éhes voltam, eszembe jutott egy ötlet. Nehezen a piacra találva, az egyik halárustól elloptam egy kést, és bár picit határozatlanul, de levágtam hosszú hajamat, elveszítve loknijaimat, majd kissé ruhámat is szétszabdalva felismerhetetlenné tettem, mint leány viseletet. Korgó gyomrom viszont nem hagyott nyugodni ... Lassan hozzá kellett szoknom az utcai élethez. Nem tudom mennyi idő telt el, de egyre jobban beleszoktam az életben maradáshoz. Ahogy így telt az idő, megtanulva nehézkesen a nyelvet is, több utcai gyerekkel bandáztunk, hogy könnyebben életben maradjunk. A városiak utáltak bennünket, ahogy mi is őket. Ahogy felcseperedtünk, már kezdtek komolyabb eszközökhöz fordulni irányunkban, és nem maradhattunk. Utazni kezdtünk, és útonállókká lettünk. Szabadok lettünk, de mindennapos éhhalál fenyeget minket, és néha emberek jönnek a megölésünkre.
Manapság is hasonló az életvitelem, bár ne képzeld, hogy mindent rossz úton szerzek meg. Alkalmi munkákból, eladásból is meg lehet élni, persze attól még ugyanúgy rabló a legtöbb ember számára a titulusom, főleg, hogy a csoportom - aminek közben valahogy a vezetőjévé léptem elő - elég hírhedtté vált a környéken, még ha az emberek nem is nagyon ismernek fel minket külön-külön. A nevem kevesen ismerik, hírhedt álnevem: Stray Mist, még a társaim is egymásközt Mist-ként szólítanak.

Fegyver: Kések, tőrök.
Képességek:
Ügyesség, gyorsaság, álcázó képesség, üzlet (megfélemlítés?).
Vissza az elejére Go down
Karaney

Karaney


Hozzászólások száma : 223
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Debrecen

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptyPént. Szept. 07, 2012 11:25 pm

Név: Ai Yun
Kor: 21
Nem: Nő
Faj: Sárkány harcos(ember)
Kinézet: Jelentkezés és szabályok Ikki-tousen-dragon-destiny-anime-dragon-woman-fantasy-girl-warrior-600x400
A képen a föld sárkány látható, a neve: Hiroy.

Jellem: Barátságos, szereti a gyerekeket, de a harcos, kemény jelleme megvan. Keményen oda sóz bárkinek, aki kikezd vele. 4 sárkány tulaja.
Történet: Dragos-ból származik. kemény kiképzést kapott, az apja volt a klán vezér, míg meg nem halt. A címet testvére Hiyomitci örökölte, de csak azért mert idősebb. Hiyomitcinek 2 sárkánya van, míg Ai-nak 4. A sárkányokat egy harcban kell legyőzni és, ha sikerül a földre szorítani a sárkány fejét, akkor a legyőzött sárkány behódol és segíti "tulaját". Az első sárkányát 10évesen szerezte, a neve: Sirena a víz és jég sárkánya, vele különleges kapocs köti össze. A 2. Raego a tűz sárkány 11 évesen szerezte meg, ő rakoncátlan és keményfejű. 15 éves volt, mikor Hiroy-t legyőzte. 18 pedig, mikor Stardo-t a sötétség sárkányt. Sirena a legidősebb és legbölcsebb sárkány, Stardo pedig a legfiatalabb. A sárkányokat mindenhová magával viszi, a táskájában, hiszen a Dragos-ról származó sárkányok képesek a méretüket változtatni. Kiotóba a császár hívatta, hogy csatlakozzon a különleges osztagához. A képességei miatt.

Fegyver: Egy különleges katana, melyet az apjától kapott, miután legyőzte Sirena-t Sárkánykaromból készült.

Képességek: 4 sárkányon uralkodik. Ezen felül kitűnő harcos, gyors és pontos.

Titulus: Sárkány lady


A hozzászólást Karaney összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 08, 2012 4:39 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Karaney

Karaney


Hozzászólások száma : 223
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Debrecen

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok EmptyPént. Szept. 07, 2012 11:27 pm

Katana: Jelentkezés és szabályok DBJL004
Sirena: cdn.backyardchickens.com/3/3d/3dd18a39_white_dragon.jpeg
Stardo:Jelentkezés és szabályok Dragon
Raego:Jelentkezés és szabályok Red_dragon
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Jelentkezés és szabályok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelentkezés és szabályok   Jelentkezés és szabályok Empty

Vissza az elejére Go down
 
Jelentkezés és szabályok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Történet és szabályok
» Jelentkezés

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anime World :: Szerepjáték :: A feudalizmus hajnala-
Ugrás: