Anime World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Egy oldal Magyarország otaku társadalmának.
 
HomeLatest imagesKeresésRegisztrációBelépés

 

 Karakterkérés

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
ravenx
Admin
ravenx


Hozzászólások száma : 295
Reputation : 0
Join date : 2011. Jun. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Karakterkérés   Karakterkérés EmptyVas. Szept. 30, 2012 7:13 pm

Ide írjátok le a karaktereitek leírását figyelve a szabályokra.
Vissza az elejére Go down
https://animeworld.hungarianforum.net
ravenx
Admin
ravenx


Hozzászólások száma : 295
Reputation : 0
Join date : 2011. Jun. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakterkérés   Karakterkérés EmptyVas. Okt. 07, 2012 9:13 am

Név: Yakashima Shiro
Nem: fiú
Életkor: 16
Vércsoport: 0
Csoport: alsós
Képességek: Egy hatalmas kardot idéz meg ami még nála is nagyobb de olyan könnyedén forgatja hogy az mindenkit meglep. Egyéb képességeiről nem tud (egyelőre).

Küllem:
Karakterkérés 3db05ebbe0ab3fb5908118847fb3a33f

Külseje zavarba ejtő, frizurája és arca alapján akár lány is lehetne.

Jellem: Csendes, zárkózott, vörös szemei miatt kiközösítették és megvetik. Általában egyedül ücsörög a sarokban magába roskadva, érzelemmentes arccal. Nem igazán érdekli semmi, mivel senki se mer közeledni felé.

Előtörténet:
Shiro árvaházban nevelkedett 8 éves koráig mikor egy kedves idős férfi fogadta örökbe és saját fiaként nevelte. Mikor mágikus ereje feléledt, apja elmesélte neki hogy a fiú nem átlagos ember és az erejét a Tavasz Gyümölcse Középiskolán fejlesztheti és kordában tarthatja. Shiro vonakodva de beleegyezett a dologba, ezt főleg azért mert az apja is ott tanít így hozzá nyugodtan fordulhat segítségért. Apja azt is megígérte hogy segít neki megtalálni a vér szerinti szüleit.
Vissza az elejére Go down
https://animeworld.hungarianforum.net
Karaney

Karaney


Hozzászólások száma : 223
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakterkérés   Karakterkérés EmptySzer. Okt. 10, 2012 9:12 am

Név: Hikaru Aria
Nem: Nő
Kor: 18
Vércsoport: 0(Igazából nincs vércsoportom, mert a tündéreknek nincs vére, de ezt senki sem tudja)
Csoport: 2. éves
Szülők: Édesanyja: Leona királynő , apja: nincs
Képessége: Uralja a természetet, tündér lévén ez nem is meglepő. A szárnyait eltudja rejteni,amikor csak akarja. Többnyire rejtegeti őket, hogy ne tudják, micsoda. Ezen kívül, otthonának fénye lakozik benne.(Ez annyit tesz, hogy a fény melyből a királysága született benne él...) Annak a fénynek a segítségével képes szinte bármire, ám nagyon gyorsan elfárad és ennek következtében könnyen sebezhető.


Küllem:
Karakterkérés Fairy+%2812%29

Külseje: Szeme színe a hangulatával együtt változik. Többnyire boldog, ezért kék. Ha mérges, akkor barna, ha szomorú, akkor szürke, ha a természet erejét használja teljesen zöld, ha a fényét, akkor sárga. Ha valami nagyon tetszik neki, akkor a szeméből egy apró szivárvány szökik ki, mindenki szemem láttára.

Jellem: Szeret nevetni, többségében mindennek a pozitív oldalát nézi, s mindenben, mindenkiben a jót keresi. Nyugodt higgadt természetű, de ha egyszer kihozzák a sodrából, hatalmas pusztításra képes. Kedvenc növénye a Sakura fa és annak virága.

Élettörténet: Leona királynőnek nem lehetett gyermeke, ezért az országot védelmező fény megajándékozta őt egy gyermekkel. Leona királynő nagyon örült az ajándéknak, a gyermeknek. Ám mindentől féltette, ezért a palotában és annak környékén tartotta. Aria Fleurian-ban nevelkedett, de mindig is szeretett volna kimozdulni onnan. Lehetőséget kapott vmi újat kipróbálni és látni. Ezért egyből beleegyezett a meg hívásba.

Fleurian:
Karakterkérés 14856_1_other_anime_vivid_colorful_fairy_anime_fairy
Leona: Karakterkérés 5288590ee103d1e97518456e5a4e54af


A hozzászólást Karaney összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 24, 2012 5:25 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Karaney

Karaney


Hozzászólások száma : 223
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 01.
Age : 28
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakterkérés   Karakterkérés EmptyVas. Okt. 21, 2012 10:36 pm

Ilyen az arca és a szeme többnyire, de mint mondtam a szeme a hangulatától változik.Karakterkérés Anime+wallpaper+hd+3
Vissza az elejére Go down
Cainor

Cainor


Hozzászólások száma : 108
Reputation : 0
Join date : 2011. Jun. 28.

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakterkérés   Karakterkérés EmptyHétf. Okt. 22, 2012 10:52 am

Név : Arok Glomran (ejtsd Árok Glomrán)
nem: Férfi
kor: 18
Csoport : 2. tanév
vércsoport : 0+

Képeségek: Szimplán meg idéz 2-2 gyűrűt az eggyik pár segítségével meg gyulladnak az öklei és arra az időre bizonyosan ellenálló lesz minden olyanra amitől tűz sebzést kaphat de ez 5 percenként jön elő de akkor is 30 másodpercig a másik kettő gyűrű a villámokat írányítja hogy bele csap egy villám és ahova üt akit meg üt olyan mint ha egy hatalmas erejü villám csapná meg.

Küllem:
Karakterkérés Tumblr_mbe2hjRAHy1qa6vgoo1_500

Külső: Anyjától örökölte vörös haját, szeme színe két színben tündököl smaragd zöld a családi öröksége a sárgásabb zöld szeme pedig a félvérének hála.

Jellem: Flegma kicsit bunkó de barátaival jó fej meg akit közel enged magához nő csábász kor neki nem számít nagyon csak ne legyen nála idősebb 2 évvel vagy fiatalabb 5 évvel. Olyan mint egy kutya hűséges típusú és hogy ki hogy viselkedett vele. Bosszúálló tipusú az igazságot szereti. Cigarettázik mérgében és ha utazik.

Élettörténet:
Európai családból származik de szüleivel korán ki költöztek japánba menekültek a család elöl mert nem akarták folytatni a vérvonalban való mágia. Ezért 2 nyelven beszél Japánúl és az anya nyelvén.Általános iskola végére otthon egyik nap előjöttek képességei és ezért lett elküldve ebbe a különleges iskolába hogy megtanulja használni az erejét.


A hozzászólást Cainor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 01, 2012 9:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Natsu

Natsu


Hozzászólások száma : 106
Reputation : 0
Join date : 2012. Aug. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mezőtúr-Debrecen

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Alex Sean   Karakterkérés EmptyKedd Okt. 23, 2012 2:09 am

Név: Alex Sean(Aleksz Szín)
Gúnynév:Jégkirálynő,Yuki-onna(Hóasszony)
Nem:Nő
Életkor: Tizennyolc(18 Very Happy )
Vércsoport: AB+
Csoport:2. tanév
Képessége: Amanojaku a védelmező szellememmel képes vagyok összeolvadni és így a jeget irányítani, úgy hogy tárgyakat hozok létre.(Idézési szó, Jég változz:Xy Smile ) Sámán ként képességem a szellemekkel beszélni így más természetes szellemet is képes vagyok elő hívni mint Saya a növények szelleme, Laxor a tűzé és Galden az ég szelleme aki egy hatalmas sárkány szellem. Ha a szellemekkel beszélek akkor a szemem üressé változik és mélyebb hangon szólalok meg ilyenkor akár egy hurrikánt is képes vagyok létre hozni. Sámánok egyik képessége az alakváltás, nekem ez nem megy vagyis képes vagyok állatok és ehhez hasonlok lények testébe küldeni a szellememet de ezt nem nagyon szeretem mert ilyenkor az eredeti testem védtelen, így csak vészhelyzetben használom.
Jellem:Elsőre furcsán csendes és különc, forró fejű nem tűröm ha valaki a gúnynevemen szólít. Imádok harcolni mert szerintem abból lehet a legtöbbet tanulni. A sámánok szokásait próbálom megtartani de azért elég modern vagyok és nem bőr ruhákba járok, viszont ha varázsolok akkor fel veszem a ruhámat és a maszkomat. Nem szeretek nagyon senkivel sem túlságosan bensőséges kapcsolatot kialakítani, így a nőcsábászokat nem tűröm. Kedves is azzal vagyok aki megérdemli szerintem, ha valaki felmérgesít akár szabályokat is sértek hogy elég tételt vegyek. Elégé elszánt,makacs és nehéz a lelkemre beszélni, mindig a saját fejem után megyek így sokszor megtalált a baj.
Előtörténete: Nem Japánban születtem valahol az eső erdőbe egy kis faluba de az sem mondhatom otthonomnak mert a szüleim nagy utazok voltak. Így amikor anyám megszült rá 2 hónapra felkerekedtek és engem ott hagytak a faluba, azzal a céllal ha már ilyen furcsa kinézettel születtem akkor biztos sámán leszek. a faluba nagy becsbe tartottak és egy öreg sámántól meg tanultam mindent, tőle is kaptam Amanojakut amikor "levizsgáztam". a vizsga abból állt, hogy 2 hónapig étel és víz nélkül fel kellet fedeznem a vadon állatait, szellemeit és növényeit hogy teljes értékű sámán legyek és tudjak alakot váltani. Számos harcban volt részem párduccal és más egyéb állatokkal. A fekete macska harcában szerzet sebeim még mindig a hátamon virítanak de már csak heg ként. Mire végeztem a "vizsgámmal" a szüleim vissza tértek a faluba értem, hogy Japánba vigyenek ahol letelepedtek. Ekkor voltam 14 éves, és amikor megérkeztünk még magán tanuló voltam majd később olyan 17 évesen beírattak egy hasonló képességű suliba mint amilyen én vagyok. Így megint elkezdtek utazgatni így elég ritkán találkozok velük.
Viselt tárgyak: Egy kör alakú kristály amely aranysárga ez akadályozza meg, hogy a védőszellemem eltűnjön. Meg egy tubus piros,kék,fekete,lila és fehér festék ha netán sebtiben kell szellemeket idéznem. Ezek mint egy bőrből készült válltáskában találhatóak amelyre furcsa szimbólumok vannak festve, a török és a löttyök mellett és egy csomag édességnek is szorítók mindig helyet.
Karakterkérés 545690_www.kepfeltoltes.hu_


A hozzászólást Natsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 27, 2012 7:07 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://fonixtoll.qwqw.hu
Jilian

Jilian


Hozzászólások száma : 133
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakterkérés   Karakterkérés EmptyPént. Okt. 26, 2012 4:06 am

Név: Rhea Stix
Kor: 18
Szülők: Nefret Stix, a Stix folyó és Medusa őrzője
Faj: Szfinx
Vércsoport: B
Csoport: Másodéves

Azért esett a választásom erre az iskolára, hogy fejleszthessem a képességeimet. Anyám is jónak látta, ha megtanulom kezelni az erőmet – ő képtelen volt erre megtanítani. Képes vagyok a szeleket uralni, ám inkább a hangulatom uralja őket… ha elszabadulnak az érzéseim, képtelen vagyok féken tartani az erőmet. Ez jó is, rossz is…
Egészen eddig anyám nevelt, mivel apám még kiskoromban meghalt. Szeretném azt mondani, hogy felhőtlen a kapcsolatunk, de ez koránt sincs így. Nálunk is a szokásos anya-lánya viszony van… veszekedéssel teletűzdelve.
Imádok repülni, a szél zúgása elfeledteti velem minden gondomat. Raieus, Medusa fia az egyetlen igazi barátom, aki mindent tud rólam. Tudom, hogy neki bármit elmondhatok, nrm fogja tovább adni senkinek. Ahogyan én is megőrzöm az ő titkait…

Létezik egy köztes alakom is, mely az ember és a szfinx keveréke. Mancsaim, szárnyaim ugyanúgy megvannak, ám a megjelenésem inkább emberi.

Karakterkérés Rhea_www.kepfeltoltes.hu_


Karakterkérés Sphinx_by_genzoman_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Karakterkérés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karakterkérés   Karakterkérés Empty

Vissza az elejére Go down
 
Karakterkérés
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anime World :: Szerepjáték :: Haruno Mi/ A Tavasz Gyümölcse Középiskola :: Szabályok-
Ugrás: